De top 5 leukste powerbanken van 2021

Een powerbank is tegenwoordig onmisbaar voor jongeren met een mobieltje. Met de powerbank kan de mobiel altijd worden opgeladen zodat je nooit zonder een lege batterij van de mobiel zit. Een powerbank weggeven als relatiegeschenk of promotiemateriaal is dan ook zeer geliefd bij met name de jongeren. Een powerbank graveren met je eigen logo of tekst is ook mogelijk. Zo pak je de attentie mensen goed en zorg je voor een glimlach op het gezicht van de ander. Het is immers ook wat anders dan een ‘simpele’ pen die veelal wordt weggegeven als promotiemateriaal.

 

#5 Span powerbank 12000 mAh

Vanaf €1,44,- kun je deze powerbank al aanschaffen. Daarom is deze powerbank zeer geschikt als relatiegeschenk. Deze heuse ‘powerbank relatiegeschenk’ is ook geschikt om te bedrukken met een logo of tekst. Vanwege de goedkope vanaf prijs zullen de totale kosten laag blijven.

 

#4 Draadloze powerbank

Je heb er vast weleens van gehoord. De draadloze powerbanks zijn namelijk de afgelopen tijd razend populair. Je kunt de mobiel gemakkelijk op deze platte opladers leggen zonder het gebruik van kabels of andere toebehoren. Tevens is dit mogelijk om te bedrukken met een logo of tekst. Wees dus actueel en hip met deze draadloze powerbank. Zeer gewild in 2021!

 

#3 Oplaadstation met wekker

De meeste mensen laden hun telefoon op tijdens het slapen. Met deze luxe powerbank heb je een wekker en telefoon in één. De mobiel kun je zonder snoertjes of andere toebehoren op de wekker leggen en de mobiel laadt zich op. Een echte must have die je eens moet zien op de website van Attentie.nl. Niks voor niks kopen mensen deze luxe powerbank steeds meer in 2021.

 

#2 Zonne energie powerbank

Anno 2021 wordt focus steeds meer op duurzaamheid gelegd. Met deze powerbank draag je bij aan een betere wereld. Laat de powerbank namelijk niet op met stroom maar met de zon. Door de krachtige werking zal de telefoon nog zo snel opladen als een ‘normale’ powerbank.

 

#1Powerbank met LED display

Wellicht de absolute top onder de powerbank: een powerbank met LED display. Met deze powerbank kun je gemakkelijk de telefoon opladen en heb je een mooie LED display erbij. Soms zegt een afbeelding meer dan duizend woorden. We raden je dan ook aan om deze bijzondere powerbank een op de website van Giftsdirecte te bekijken. Een echte aanrader en zeer geschikt als relatiegeschenk in het luxe segment.

24-02-2021 door